3/6/12

Η βάφτιση του Λιάγκα τζούνιορ στην Τήνο!


Η βάφτιση του Λιάγκα τζούνιορ στην Τήνο! : Ολα είναι έτοιμα για την επίσημη βουτιά του Λιάγκα τζούνιορ, που θα γίνει σήμερα  το απόγευμα στην Τήνο.Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επέλεξαν
Ολα είναι έτοιμα για την επίσημη βουτιά του Λιάγκα τζούνιορ, που θα γίνει σήμερα  το απόγευμα στην Τήνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επέλεξαν το νησί της Μεγαλόχαρης, όπου... έχει σπίτι ο ένας από τους δύο νονούς του μονάκριβου γιου τους κι έτσι είναι σίγουροι ότι δεν θα καταφέρουν να μπουν κάμερες και φωτογραφικά φλας στον χώρο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στις 6.30 το απόγευμα στη βίλα του Θάνου Παράσχου, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου θα είναι νονός του μικρού Γιάννη Λιάγκα, και η «Espresso» σάς αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες.

Οπως και στον γάμο του ζευγαριού, η Fevronia έχει επιμεληθεί τον στολισμό, που είναι πολύ μίνιμαλ, μοντέρνος και χωρίς ακρότητες. Τα χρώματα που θα κυριαρχούν στον στολισμό της κολυμπήθρας, της εκκλησίας και των τραπεζιών είναι το λευκό, το σιέλ και το μπεζ.

Η κολυμπήθρα και τα τραπέζια θα στολιστούν με λευκές και σιέλ ορτανσίες, λευκές φρέζιες και λευκά τριαντάφυλλα. Η Fevronia έχει επιμεληθεί και τις μπομπονιέρες των μεγάλων, που θα είναι τετράγωνα κουτιά δεμένα με ναυτικό κόμπο που μέσα θα έχουν ένα πρες παπιέ βότσαλο, αλλά και κάποιες παιδικές, που θα είναι τσάντα θαλάσσης.

Η Φαίη, βέβαια, δεν μπορούσε να μην αγοράσει μπομπονιέρες και από το παιδικό χωριό «Φίλυρο», με το οποίο είναι δεμένη αρκετά χρόνια.

Οπως αποκάλυψε στην «Espresso» η Fevronia, «με τον Γιώργο και τη Φαίη η σχέση μας δεν είναι πελατειακή, αλλά πολύ προσωπική. Είναι αγαπημένο μου ζευγάρι και φίλοι μου. Στη βάφτιση οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 140 και, όπως ήθελε το ζευγάρι, θα είναι μια απλή και φιλική βάφτιση, χωρίς ακρότητες, όπου όμως όλα θα είναι προσεγμένα.

Αντί για βιβλίο ευχών θα υπάρχει ένα candy bar με καραμέλες, ζαχαρωτά και άλλες γλυκές λιχουδιές. Αυτό που μπορώ να πω -γιατί δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά- είναι ότι το όνομα Γιάννης θα υπάρχει παντού».
Espressonews.gr

Αναγνώστες