12/7/11

Η ΑΕΚ πήρε Κωνσταντόπουλο σε τιμή ευκαιρίας

Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία της ΑΕΚ με την Κέρκυρα και έτσι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα είναι ο διάδοχος του Σεμπάστιαν Σάχα στην εστία της ΑΕΚ.


Η “Ένωση” παίρνει τερματοφύλακα με 97.000 ευρώ. Στην Κέρκυρα θα δοθούν 50 χιλιάδες και η ΑΕΚ αναλαμβάνει την υποχρέωση να τακτοποιήσει οφειλή 47 χιλιάδων ευρώ



προς τον 32χρονο τερματοφύλακα που αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο και το απόγευμα να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της ομάδας.Ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε στα Σπάτα με τον πρόεδρο της Κέρκυρας, Γιώργο Λιμπάντση, και βρέθηκε η “χρυσή τομή” για τη μετεγγραφή του “Ντίμι”, του οποίου οι εμφανίσεις άνοιξαν την πόρτα για την Εθνική. Το συμβόλαιό του θα προβλέπει απολαβές 170 χιλιάδων ευρώ ετησίως και η ΑΕΚ γλιτώνει έτσι αρκετά χρήματα σε σχέση με το περσινό βαρύ συμβόλαιο του Σάχα.


Για να φτάσει στον Κωνσταντόπουλο, η ΑΕΚ περιπλανήθηκε ανάμεσα στους Κροάτες Ρούνιε, Πλετίκοσα και Γκαλίνοβιτς, τον πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού Ούρκο Πάρντο, τον γνωστό από το πέρασμά του από την Ένωση Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, τον Σουηδό Νόρντφελντ, τον Δανό Έλεγκαρντ, τον Ρουμάνο Λουνγκ, τον Αργεντινό Λουτσέτι, αλλά και τον …Τίμο Χίλντεμπραντ, του οποίου το κασέ δεν απέχει από εκείνο του Σάχα. Μίτινγκ Αδαμίδη-Χιμένεθ Ραντεβού στα Σπάρτα είχαν οι Σταύρος Αδαμίδης και Μανόλο Χιμένεθ, παρουσία των στενότερων συνεργατών τους.


Οι δύο άνδρες μίλησαν για τις μετεγγραφές που χρειάζεται ακόμα η ομάδα. Αποφασίστηκε να γίνει μία τελευταία προσπάθεια για να αποκτηθεί ο Γιώργος Γεωργιάδης από τον Πανσερραϊκό και ο Μίτσελ από την Μπέρμιγχαμ.

Αναγνώστες