21/3/11

Χ.Ρώμας: «Το 90% της τηλεόρασης είναι σκουπίδια»

Κι όμως, ο Χάρης Ρώμας, ο άνθρωπος των ρεκόρ στην τηλεόραση (όπως τον αποκαλούν) όχι μόνο απέχει από αυτήν αλλά και χαρακτηρίζει και το 90% των όσων προβάλλονται σε αυτήν "σκουπίδια"! «Κατά 90% το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σκουπίδια. Τα κανάλια δεν έχουν λεφτά. Ο κόσμος εθίζεται σε αυτή την εύκολη εικόνα, γίνονται τηλεθεάσεις και άντε μετά να πείσεις τα κανάλια να κάνουν κάτι πιο διαχρονικό όπως οι σειρές μου που ακόμη σημειώνουν επιτυχία» τονίζει ο δημοφιλής ηθοποιός στο περιοδικό People.

«Συγκριτικά με παλαιότερες, "εμπορικές" παραστάσεις που είχα ανεβάσει, πλέον μπορώ να πω ότι έχω χάσει λεφτά για το θέατρο. Η αλήθεια είναι ότι συζητάω με κανάλια για ένα νέο σίριαλ, ακόμη και καθημερινό. Ποιος μπορεί να με κατηγορήσει; Το να θέλουμε να βγάλουμε χρήματα είναι θεμιτό, επαγγελματίες είμαστε…» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.
Για την Ζέτα Μακρυπούλια ο ηθοποιός υποστηρίζει πως την βλέπει ως ηθοποιό: «Εφόσον έχει παίξει σε ταινίες και σειρές, θεωρώ ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ηθοποιός. Το “καλή”, όμως,είναι σχετικό…».

Αναγνώστες