18/3/11

«Στημένο το Άρης – ΠΑΟΚ»

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα στον FM100, στην εκπομπή «Δίκη» με τον Κυριακό Θωμαίδη, ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου, Τάσος Ερμείδης, ο οποίος τόνισε ότι ο περσινό Άρης – ΠΑΟΚ στο Χαριλάου, ήταν στημένο…Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου, έκανε ο ίδιος παρέμβαση σήμερα το μεσημέρι στην συγκεκριμένη ραδιοφωνική εκπομπή, ζήτησε από τον παρουσιαστή να βγει στον αέρα και αναφερόμενος σ΄ αυτό το παιχνίδι, είπε τα εξής, όπως τα διαβάζουμε στο dikisports.blogspot.com :

«To περσινό ματς Αρη-ΠΑΟΚ (2-0) ήταν στημένο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όχι του Αρη! Φρόντισαν γι΄αυτό ο Γιάννης Σπάθας, ο Μητρόπουλος (σ.σ. : προφανώς εννοεί τον Θωμά) και ο Βαρούχας».

Αυτή την απίστευτη καταγγελία έκανε ο κ. Ερμείδης, ξαφνιάζοντας τους πάντες και βέβαια, όλοι όσοι το άκουσαν, έπεσαν από τα σύννεφα, καθώς αυτό το πράγμα δεν πέρασε από το μυαλό κανενός.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-0 και μαζί έχασε και τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διαιτητής ήταν ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος συμπτωματικά, από τις 14 Μαρτίου 2010, που έγινε το συγκεκριμένο παιχνίδι και μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν είχε ξανασφυρίξει παιχνίδι.

Εννοείται, πως το PAOK24 δεν υιοθετεί τα λεγόμενα του πρώην προέδρου του Πανιωνίου, για τα οποία προφανώς θα κληθεί από τον εισαγγελέα για να καταθέσει τα στοιχεία, που έχει (αν έχει), ώστε να μην μένουν σκιές.

Αναγνώστες