17/3/11

Ελένη Μενεγάκη: Αρραβωνιάζεται μυστικά τον Ματέο το Πάσχα

Η φετινή άνοιξη έφερε πολλά χαμόγελα στην Ελένη Μενεγάκη.. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η Ελένη είναι -δεδηλωμέ­να- πλάσμα του καλοκαιριού, του ήλιου και της θάλασσας, ούτε το ότι πλέον δεν βλέπει την ώρα να αρχίσουν τα Σαββατοκύριακα στην Άνδρο, αλλά και οι καλοκαι­ρινές της διακοπές εκεί με το σύντροφό της. Κυρίως την κάνει ευ­τυχισμένη το γεγονός ότι η άνοι­ξη τη βρίσκει ελεύθερη, ερωτευ­μένη και έτοιμη να προχωρήσει τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο ένα βήμα παραπέρα. Ένα προσεκτικό, αλλά τολμηρό και καθοριστικό βήμα.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πλέον ελεύθερη από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και ο χρόνος έχει αποδείξει ότι η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο είναι κάτι παραπάνω από σοβαρή. Οι δυο τους, κάθε μέρα που περνάει, αι­σθάνονται όλο και πιο δεμένοι και έχουν ήδη αρχίσει να σκέ­φτονται το επόμενο βήμα στη σχέση αυτή. Η σκέψη της επιση­μοποίησης του δεσμού τους δεν είναι καινούρια για την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία. Η Ελένη, άλλωστε, έχει αποδεί­ξει στο παρελθόν ότι είναι γυναί­κα των μακροχρόνιων και σοβα­ρών σχέσεων και ποτέ της δεν έκρυψε το γεγονός ότι αγαπάει την οικογένεια με την παραδο­σιακή της μορφή. Φυσικά, όσο εκκρεμούσε το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο, τέτοιες συζητή­σεις ήταν εκτός τόπου και χρό­νου, τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Ματέο Παντζόπουλος αισθάνεται το ίδιο έτοιμος. Ίσως και περισσότερο ακόμα, αφού ο ίδιος δεν έχει πα­ντρευτεί ποτέ και στο πρόσωπο της Ελένης έχει βρει τον άνθρω­πο με τον οποίο μπορεί να κάνει τέτοιες σκέψεις. Φαίνεται ότι το ζευγάρι κάνει αυτή την κουβέντα όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, χωρίς όμως κανείς τους να αισθάνεται πιεσμένος να πά­ρει αποφάσεις. Αντίθετα, θέλουν να κάνουν τις κινήσεις τους ήρε­μα και χωρίς άγχος, όπως ακρι­βώς θέλουν να είναι η σχέση τους γενικότερα. Όπως προκύ­πτει από τα όσα μαρτυρούν άνθρωποι του περιβάλλοντος της Ελένης και του Ματέο, το ζευγάρι σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει σε κάποια κίνηση το Πάσχα στην Άνδρο. Ένα «μυστικό αρραβώνα», ο οποίος θα γίνει αποκλειστικά για τους ίδιους και τους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς απολύτως καμία δημοσιότητα.

Ήδη με τον Ματέο σχεδιά­ζουν το πρώτο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο που θα περάσουν εκεί και το οποίο θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά την έναρξη των τακτι­κών τους επισκέψεων στην Άχλα. Πέρα από το γεγονός ότι η Ελέ­νη λατρεύει το μέρος, υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο που θα τους κάνει να βρίσκονται εκεί ιδιαίτερα συχνά. Σε λίγο θα ανοίξει η τουριστική περίοδος και ο Ματέο θα πρέπει να είναι εκεί για να παρακολουθεί από κοντά την πορεία του ξενοδοχειακού του συ­γκροτήματος, πόσο μάλλον τώρα που με την Ελένη θα επιβλέπουν τις εργασίες για την επέκταση της μονάδας, έργο που αποτελεί -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- κοινή τους επένδυση. Εδώ και λίγες ημέρες, με το που άνοιξε ο καιρός, η Ελένη και ο Ματέο έχουν επιδοθεί σε ένα μαραθώνιο προετοιμασιών. Μόνη ή με τον αγαπημένο της, η παρουσιάστρια κάνει τις αγορές της για το σπίτι τους στην Άχλα, αλλά και για το σκάφος του Ματέο, το μέσο με το οποίο οι δυο τους πηγαίνουν μικρές εκδρομές στο Αι­γαίο. Ιδιαίτερα για το σπίτι, η Ελένη φαίνεται να ασχολείται εντατι­κά και με όλες τις λεπτομέρειες. Θέλει μέχρι το Πάσχα να είναι όλα έτοιμα. Όσο η Ελένη κάνει με εντατικό ρυθμό τις αγορές της, στην Άχλα τα συνεργεία που έχουν αναλάβει διάφορες εργασίες δουλεύουν επίσης εντατικά, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που τους έχουν δώσει η Ελένη και ο Ματέο. Εάν τελικά οι δυο τους αποφασίσουν να προχωρήσουν στην κίνηση της «επισημοποίησης», θα το κάνουν σε εξαιρετικά στενό κύκλο με μία άκρως συμβολική τελετή, στην οποία θα είναι παρόντες μόνο οι πολύ δικοί τους άν­θρωποι, τα μέλη των οικογενειών τους και ελάχιστοι έμπιστοι φί­λοι.

Αναγνώστες