1/5/11

Το τελευταίο αντίο σε έναν άγγελο

Μέσα σε βαρύ κλίμα αποχαιρέτισαν χθες τον μικρό Χρήστο που έχασε την μάχη για την ζωή την Παρασκευή το πρωί. Όλοι ήταν εκεί για να πουν αντίο στον μικρό άγγελο.
georgatos-dionisisgrigorakis-astinomiaΣυγκλονισμένοι οι κάτοικοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως ο Χρήστος δεν θα ξαναέρθει στην εκκλησία, δίπλα στον πατερούλη του. Για άλλη μια φορά οι Ευβοιώτες έδειξαν πως στα δύσκολα γίνονται όλοι μία γροθιά. Δεν θα ξεχάσουμε τα λόγια του επίτροπου Διονύση Γεωργάτου που τον συναντήσαμε στην εκκλησία την Δεύτερη μέρα του Πάσχα.
«Από την πρώτη κιόλας στιγμή» μας είπε, «όλοι ενωθήκαμε για να σώσουμε το αγγελούδι. Οι γιατροί του νοσοκομείου Χαλκίδας έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό και στην συνέχεια οι αστυνομικοί. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο αστυνομικός διευθυντής, Μανώλης Γρηγοράκης με πήρε τηλέφωνο και έστειλε αστυνομικά οχήματα προκειμένου να μεταφερθεί το παιδί γρήγορα στην Αθήνα. Το ενδιαφέρον του ήταν μεγάλο και καθημερινά επικοινωνούσε μαζί μου και ρωτούσε για την κατάσταση του παιδιού. Και στην Αθήνα οι γιατροί πάσχισαν για να σώσουν τον Χρήστο»
Δυστυχώς όμως ο θεούλης τον ήθελε δίπλα του και έτσι την Παρασκευή όλο το πανελλήνιο βυθίστηκε στο πένθος.

Αναγνώστες