16/4/11

Δεν ξεπουλιέται ο Λέτο

Την απόφαση … του Παναθηναϊκού να παραχωρηθεί ο Σεμπάστιαν Λέτο μόνο με ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό έκανε γνωστή ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία της ΠΑΕ και πήρε εγγυήσεις ότι δεν πρόκειται να ξεπουληθεί ο πελάτης του σε άλλη ομάδα, αλλά ούτε και θα του προταθεί μείωση αποδοχών 40%, όπως φημολογείται.
«Συναντήθηκα με τον κ. Γόντικα και μου είπε ότι θεωρούν τον »Σέμπα» από τους καλύτερους της ομάδας. Συζητούν την πώλησή του μόνο με μία πολύ καλή προσφορά, αλλά το νούμερο δεν μπορώ να σας το πω. Δεν έγινε καμία κουβέντα για μείωση συμβολαίου. Μέχρι το τέλος Μαΐου μπορεί να εκδηλωθεί ενδιαφέρον» ήταν τα λόγια του Κοσεντίνο στη Sportday, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού».
Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Γόντικας ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης πωλείται μόνο με πρόταση από 5 εκατ. ευρώ και πάνω.
Οι κινήσεις του Δημήτρη Γόντικα σε παρόμοιες υποθέσεις έχουν αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους τους μετόχους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θέλουν την παραμονή του στη διοίκηση της ομάδα και για τα επόμενα χρόνια. Ο ίδιος, από την πλευρά του, δεν έχει καμία αντίρρηση να παραμείνει στο «τιμόνι» του συλλόγου, ενώ ακόμα και αν προκύψει οποιαδήποτε ανατροπή στην επόμενη Γενική Συνέλευση, που είναι προγραμματισμένη για τις 29 Απριλίου, τότε το πιθανότερο είναι να αναλάβει το ρόλο του αντιπροέδρου.

Αναγνώστες